Giriş Kayıt
Yuichiro Umehara

Yuichiro Umehara


Oyuncu

Yuichiro Umehara, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Oyuncu    

The Legend of the Galactic Heroes: The New Thesis - Encounter
2018 Animasyon Oyuncu 7.7 106
2018 Animasyon Oyuncu 7.8 138
2017 Animasyon Oyuncu    
2016 Animasyon Oyuncu 6.0 49
2015 Animasyon Oyuncu 7.9 586
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 1,620
2015 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,956
2015 Animasyon Oyuncu 7.8 78
2015 Animasyon Oyuncu 7.9 1,072
2014 Animasyon Oyuncu 6.0 74
2014 Animasyon Oyuncu 6.9 609
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,120) Supernatural (3,910) Shameless (2,848) The Big Bang Theory (2,554) The Flash (2,512) Better Call Saul (2,399) Arrow (1,841) La Casa de Papel (1,325) Manifest (1,181) Titans (1,137)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018