Giriş Kayıt
Juri Kimura

Juri Kimura


Oyuncu

Juri Kimura, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Oyuncu 9.0 48
2017 Animasyon Oyuncu 5.9 139
2016 Animasyon Oyuncu 6.7 384
2016 Oyuncu 7.3 889
2016 Animasyon Oyuncu 7.0 603
2015 Animasyon Oyuncu 6.2 147
2015 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,266
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 3,018
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 1,444
2015 Macera Oyuncu 7.5 2,718
2015 Animasyon Oyuncu 8.3 3,519
2013 Animasyon Oyuncu 7.4 603
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (68,921) Supernatural (3,418) Star Trek: Discovery (2,469) The Flash (2,268) Into the Badlands (1,742) The Big Bang Theory (1,720) Arrow (1,638) Vikings (1,443) This Is Us (1,291) American Gods (1,288)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019