Giriş Kayıt
Alex Stines

Alex Stines


Dublör, Oyuncu

Alex Stines, dublör, oyuncu.

Helix (2014), The Art of More (2015), Ville-Marie (2015), Ufak Suçlar (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 5.8 178

Anne!
2017 Dram Dublör 6.6 145,228

Ufak Suçlar
2017 Suç Oyuncu
Dublör
5.8 5,168
2017 Korku Oyuncu
Dublör
4.4 363
2017 Dram Dublör 6.8 52
2016 Komedi Dublör 5.6 19,575
2016 Komedi Dublör 6.5 100
2015 Dram Dublör 6.0 688
2015 Macera Oyuncu 4.4 129

Turbo Çocuk
2015 Aksiyon Dublör 6.7 23,293
2015 Dram Dublör 5.1 2,928
2015 Dram Dublör 6.2 606
2014 Bilim-Kurgu Dublör 6.8 26,943
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019