Giriş Kayıt
Zeki Eker

Zeki Eker


Oyuncu

Zeki Eker, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 7.0 65
2018 Dram Oyuncu 6.3 108
2017 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,577
2015 Komedi Oyuncu 6.8 4,164
2014 Komedi Oyuncu 4.2 79
2013 Suç Oyuncu 7.1 870
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,950) Suits (1,791) The Sinner (1,725) Shameless (1,542) La Casa de Papel (1,382) Fear the Walking Dead (1,352) Castle Rock (1,312) Bodyguard (1,254) Mayans M.C. (1,176) The 100 (1,134)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018