Giriş Kayıt
Carol Jefferson

Carol Jefferson


Oyuncu

Carol Jefferson, oyuncu.

Mom Too (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.4 52
2017 Dram Oyuncu 6.0 1,047
2017 Dram Oyuncu 8.1 39
2016 Dram Oyuncu 7.7 7,880
2016 Dram Oyuncu 7.5 6
2015 Biyografi Oyuncu 7.2 136,270
2014 Suç Oyuncu 7.3 6,234
2014 Komedi Oyuncu 8.2 13,925
Dizi Altyazıları
True Detective (7,413) Shameless (3,562) Vikings (2,950) Inside No. 9 (2,091) Shooter (1,678) Gotham (1,550) The Blacklist (1,179) The Umbrella Academy (1,155) Arrow (971) Star Trek: Discovery (947)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019