Giriş Kayıt
Marlene B. Russell

Marlene B. Russell


Oyuncu

Marlene B. Russell, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 4.1 312
2018 Biyografi Oyuncu 6.8 997
2017 Komedi Oyuncu 7.9 86
2016 Dram Oyuncu 6.3 18,628
2016 Dram Oyuncu 7.6 10
2016 Biyografi Oyuncu 7.0 60,072

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.9 43,544

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Oyuncu 6.1 94,317
2015 Macera Oyuncu 6.3 1,907
2015 Dram Oyuncu 6.9 18,984
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019