Giriş Kayıt
Jason Cloth

Jason Cloth


Yapımcı

Jason Cloth, yapımcı.

Küçük Bir Rica (2018), Skandal (2019), Atlantik Savaşı (2020), Yeşil Şövalye (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Macera Yapımcı    

Babil
2022 Komedi Yapımcı 7.5 43,799
2022 Komedi Yapımcı    

Bu Nasıl Sarışın 3
2022 Komedi Yapımcı 7.1 10

Torontolu Adam
2022 Aksiyon Yapımcı 5.7 12,669
2022 Aksiyon Yapımcı 7.8 19,266
2021 Biyografi Yapımcı 6.7 4,322
2021 Dram Yapımcı 5.9 684

Kaos Yürüyüşü
2021 Aksiyon Yapımcı 5.7 50,240
2021 Komedi Yapımcı 7.5 49,844
2021 Dram Yapımcı 5.9 2,225

Gucci Ailesi
2021 Suç Yapımcı 6.8 61,660

Hayalet Avcıları: Öteki Dünya
2021 Macera Yapımcı 7.1 186,075

Addams Ailesi 2
2021 Animasyon Yapımcı 5.4 9,445
2021 Dram Yapımcı 5.2 1,909

Şeker Adamın Laneti
2021 Korku Yapımcı 5.9 67,568

Yeşil Şövalye
2021 Macera Yapımcı 6.6 103,505

Ölmemi İsteyenler
2021 Aksiyon Yapımcı 6.0 63,181

Yehuda ve Siyah Mesih
2021 Biyografi Yapımcı 7.4 82,427
2021 Biyografi Yapımcı 6.6 15,612

Bir Eksik
2021 Komedi Yapımcı 6.6 39,008

Kötü Seyahat
2021 Komedi Yapımcı 6.5 25,534
2020 Komedi Yapımcı 5.4 11,374
2020 Dram Yapımcı 7.0 6,873

Atlantik Savaşı
2020 Aksiyon Yapımcı 7.0 100,031
2020 Biyografi Yapımcı 4.7 21,414
2020 Dram Yapımcı 6.7 47,914
2020 Fantastik Yapımcı 5.5 31,690
2020 Animasyon Yapımcı 6.3 19,723

Bir Kadının Parçaları
2020 Dram Yapımcı 7.1 36,501

Skandal
2019 Biyografi Yapımcı 6.8 112,076

Addams Ailesi
2019 Animasyon Yapımcı 5.8 41,694
2019 Dram Yapımcı 7.1 32,437

Sahtekar
2019 Suç Yapımcı 6.7 43,512
2019 Suç Yapımcı 8.4 1,304,872
2019 Komedi Yapımcı 6.2 15,061

Suç Kraliçeleri
2019 Aksiyon Yapımcı 5.6 21,725
2019 Dram Yapımcı 6.5 15,583
2019 Korku Yapımcı 5.7 53,206
2019 Komedi Yapımcı 5.4 881
2019 Aksiyon Yapımcı 6.6 84,980

Sarhoş Ebeveynler
2019 Komedi Yapımcı 4.0 7,446
2019 Komedi Yapımcı 5.9 71,026

Canavar Harmon
2018 Suç Yapımcı 6.5 6,101
2018 Dram Yapımcı 5.8 4,209
2018 Macera Yapımcı 7.3 32,098

Baş Aday
2018 Biyografi Yapımcı 6.1 13,511

Küçük Bir Rica
2018 Komedi Yapımcı 6.8 151,956
2018 Komedi Yapımcı 6.0 20,242

Beni Satan Casus
2018 Aksiyon Yapımcı 6.0 79,104

İz Bırakma
2018 Dram Yapımcı 7.1 61,000
2018 Komedi Yapımcı 6.9 60,305
2018 Bilim-Kurgu Yapımcı 6.3 28,911
2017 Suç Yapımcı 6.5 39,444
2017 Komedi Yapımcı 4.8 15,387
2017 Komedi Yapımcı 6.0 10,299
2016 Komedi Yapımcı 5.1 3,942

Karatavuk
2016 Dram Yapımcı 6.2 10,861
2016 Dram Yapımcı 7.2 110,504

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi Yapımcı 6.5 21,315
2016 Dram Yapımcı 5.8 11,279
2016 Dram Yapımcı 5.2 2,305
2016 Komedi Yapımcı 5.9 24,932
2016 Suç Yapımcı 5.5 2,217

Ormana Doğru
2015 Dram Yapımcı 5.8 21,297

Başımın Belası
2015 Komedi Yapımcı 6.2 7,596
2015 Dram Yapımcı 5.5 2,912
2015 Dram Yapımcı 5.8 4,042
2015 Biyografi Yapımcı 5.8 7,685

Bir Liderin Çocukluğu
2015 Dram Yapımcı 6.1 6,220
2015 Dram Yapımcı 5.3 2,035
2015 Dram Yapımcı 6.5 8,085

Öldürmenin 3 Yolu
2014 Aksiyon Yapımcı 5.8 23,680
2014 Aksiyon Yapımcı 5.5 1,816
- Aksiyon Yapımcı    
- Aksiyon Yapımcı    
- Dram Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023