Giriş Kayıt
Atsumi Tanezaki

Atsumi Tanezaki


Oyuncu

Atsumi Tanezaki, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 8.0 1,253
2017 Animasyon Oyuncu 7.7 261
2016 Animasyon Oyuncu 6.6 375
2016 Animasyon Oyuncu 8.2 5,496
2016 Animasyon Oyuncu 7.0 48
2015 Animasyon Oyuncu 7.1 237
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 1,417
2015 Aksiyon Oyuncu 7.6 2,155
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 6,788
2014 Animasyon Oyuncu 6.1 52
2014 Animasyon Oyuncu 7.9 5,827
2014 Animasyon Oyuncu 7.9 7,430
2014 Fantastik Oyuncu 6.8 81
2012 Animasyon Oyuncu 7.4 1,996
Dizi Altyazıları
American Gods (3,018) This Is Us (2,670) The Blacklist (1,445) The Passage (1,437) Vikings (1,301) Arrow (1,295) Love, Death & Robots (1,212) Supernatural (958) The Big Bang Theory (692) The Flash (629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019