Giriş Kayıt
James W. Evermore

James W. Evermore


Oyuncu

James W. Evermore, oyuncu.

Joe Dirt 2: Beautiful Loser (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 6.4 2,499
2017 Dram Oyuncu 8.5 70

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 43,561
2016 Suç Oyuncu 7.6 5,292
2015 Suç Oyuncu 5.3 1,014
2015 Komedi Oyuncu 4.2 4,614
2014 Dram Oyuncu 7.2 20,351
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019