Giriş Kayıt
Gabrielle Haugh

Gabrielle Haugh


Oyuncu

Gabrielle Haugh, oyuncu.

Mother, May I Sleep with Danger? (2016) yapımıyla biliniyor.

8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.3 848
2018 Gerilim Oyuncu    

Kabus Gecesi 3
2017 Korku Oyuncu 4.1 12,742
2017 Dram Oyuncu 8.1 191,303
2017 Gerilim Oyuncu 4.1 1,814
2017 Dram Oyuncu    
2016 Korku Oyuncu 4.8 1,842
2016 Gerilim Oyuncu 4.1 682
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,253) The Sinner (2,026) La Casa de Papel (1,343) Castle Rock (1,341) Shameless (1,289) A Discovery of Witches (1,254) Suits (1,204) Bodyguard (1,181) The 100 (1,175) Fear the Walking Dead (917)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018