Giriş Kayıt
Susan Dehdari

Susan Dehdari


Animasyon, Görsel Efekt

Susan Dehdari, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fındık İşi 2
2017 Animasyon Animasyon 5.4 4,214
2016 Animasyon Animasyon 5.9 2,552

Kartopu Savaşları
2015 Animasyon Animasyon 6.1 1,006
2015 Macera Animasyon 5.8 53,863
2014 Animasyon Animasyon 7.3 4,456

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Animasyon 6.0 147,176

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Görsel Efekt 7.3 268,354
2013 Aksiyon Animasyon 6.3 131,787
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,764) Supernatural (4,596) The Big Bang Theory (3,410) The Flash (2,596) Better Call Saul (1,991) A Discovery of Witches (1,939) Shameless (1,768) Titans (1,680) La Casa de Papel (1,193) Manifest (1,126)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018