Giriş Kayıt
Susan Dehdari

Susan Dehdari


Animasyon, Görsel Efekt

Susan Dehdari, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fındık İşi 2
2017 Animasyon Animasyon 5.4 4,389
2016 Animasyon Animasyon 5.9 2,593

Kartopu Savaşları
2015 Animasyon Animasyon 6.1 1,027
2015 Macera Animasyon 5.8 54,228
2014 Animasyon Animasyon 7.2 4,632

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Animasyon 6.0 147,913

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Görsel Efekt 7.3 269,887
2013 Aksiyon Animasyon 6.3 132,484
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (3,653) Arrow (2,617) The Flash (2,226) Supergirl (1,175) La Casa de Papel (1,149) Counterpart (1,041) Friends (991) The Protector (921) Black Mirror (801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018