Giriş Kayıt
Bishop Stevens

Bishop Stevens


Oyuncu, Dublör

Bishop Stevens, oyuncu, dublör.

Empire (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Korku Oyuncu    
2018 Korku Oyuncu 4.3 1,190
2018 Komedi Oyuncu    
2017 Korku Oyuncu 5.5 10,683
2016 Dram Oyuncu
Dublör
3.4 145
2015 Dram Oyuncu 5.6 1,320
2015 Dram Oyuncu 7.7 33,513
Film Altyazıları
Upgrade (11,637) Tag (6,325) Deadpool 2 (5,795) Avengers: Infinity War (3,091) Skyscraper (2,308) The Endless (2,200) Adrift (1,906) Bad Samaritan (751) Ah-ga-ssi (746) Ready Player One (535)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,004) Better Call Saul (1,989) The 100 (1,924) La casa de papel (1,887) Suits (1,420) Yellowstone (1,188) Friends (1,046) Vikings (1,034) Black Mirror (1,021) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018