Giriş Kayıt
Bishop Stevens

Bishop Stevens


Oyuncu, Dublör

Bishop Stevens, oyuncu, dublör.

Empire (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Korku Oyuncu    
2018 Aksiyon Oyuncu 5.0 62
2018 Komedi Oyuncu 4.5 1,716
2018 Korku Oyuncu 4.2 1,546
2017 Korku Oyuncu 5.5 14,294
2016 Dram Oyuncu
Dublör
3.3 206
2015 Dram Oyuncu 5.6 1,522
2015 Dram Oyuncu 7.6 34,385
Film Altyazıları
Bohemian Rhapsody (6,129) The Girl in the Spider's Web (5,611) Hunter Killer (2,802) A Star Is Born (1,796) Bumblebee (1,656) Close (1,497) The Favourite (1,172) IO (1,109) Venom (1,107) First Man (982)
Dizi Altyazıları
True Detective (7,770) Vikings (6,226) The Punisher (2,770) Shameless (2,556) The Big Bang Theory (2,244) Supernatural (2,072) Outlander (2,008) Gotham (1,495) Arrow (1,352) Black Mirror (1,344)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019