Giriş Kayıt
David Marr III

David Marr III


Oyuncu

David Marr III, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli 7.3 67,885
2017 Komedi Çeşitli 6.3 1,690
2016 Dram Oyuncu 6.2 18
2015 Suç Oyuncu 6.2 3,175

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Oyuncu 5.8 225,472

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Oyuncu 6.3 190,312
2010 Suç Oyuncu 8.6 156,597
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,530) A Star Is Born (3,569) Bohemian Rhapsody (3,544) Suspiria (1,743) IO (1,695) Close (1,584) The Girl in the Spider's Web (1,283) Keepers (1,278) Museo (1,073) Venom (1,028)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,430) True Detective (7,164) Luther (3,038) The Punisher (2,580) The Flash (2,247) The Big Bang Theory (1,399) The Blacklist (1,347) Project Blue Book (1,292) Black Mirror (1,194) Peaky Blinders (1,152)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019