Giriş Kayıt
David Marr III

David Marr III


Oyuncu

David Marr III, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli 7.3 65,846
2017 Komedi Çeşitli 6.3 1,534
2016 Dram Oyuncu 5.9 16
2015 Suç Oyuncu 6.2 3,135

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Oyuncu 5.8 223,113

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Oyuncu 6.3 189,341
2010 Suç Oyuncu 8.6 155,274
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018