Giriş Kayıt
Violett Beane

Violett Beane (22)


Oyuncu

Violett Beane, 18 Mayıs 1996 St. Petersburg, Florida, ABD doğumlu oyuncu.

Doğruluk mu Cesaret mi? (2018), God Friended Me (2018), Slash (2016), (2014) The Flash (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Mayıs 1996
Doğum Yeri: St. Petersburg, Florida, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.66 m
8.7 (7 Oy)
  • Currently 174.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.8 3,989

Doğruluk mu Cesaret mi?
2018 22 Korku Oyuncu 5.1 31,032
2018 Dram Oyuncu 7.4 12,206
2017 21 Korku Oyuncu 3.4 149
2016 20 Komedi Oyuncu 5.8 960
2016 20 Belgesel Oyuncu 8.0 6,316
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 270,858
2014 Dram Oyuncu 8.3 64,020
2013 Komedi Oyuncu 5.9 42
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019