Giriş Kayıt
Edwin Jay

Edwin Jay


Oyuncu

Edwin Jay, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 5.2 6,457

Resident Evil: Son Bölüm
2016 Aksiyon Oyuncu 5.6 73,526
2016 Gerilim Oyuncu 6.2 4,555

Jadotville Kuşatması
2016 Aksiyon Oyuncu 7.3 23,103
2014 Aksiyon Oyuncu 4.8 5,883

Karışık Aile
2014 Komedi Oyuncu 6.5 105,122
2010 Aksiyon Oyuncu 8.2 26,326
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,174) This Is Us (2,907) Star Trek: Discovery (2,468) American Gods (2,211) Gotham (1,960) The Flash (1,549) Vikings (1,492) The OA (1,121) The Blacklist (1,045) Arrow (864)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019