Giriş Kayıt
Zach Aguilar

Zach Aguilar


Oyuncu

Zach Aguilar, oyuncu.

One-Punch Man (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Animasyon Oyuncu 6.5 2,929
2022 Animasyon Oyuncu 8.4 40,029
2020 Animasyon Oyuncu 8.3 31,418
2019 Animasyon Oyuncu 7.9 906
2019 Animasyon Oyuncu 8.6 143,400
2015 Animasyon Oyuncu 8.7 183,568
2015 Animasyon Oyuncu 7.9 2,123

Fareli Köyün Kavalcısı
2015 Korku Oyuncu 6.4 1,895
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 37,464

Kasırga Denizi
2014 Macera Oyuncu 7.1 12,948
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 2,438
2013 Animasyon Oyuncu 7.4 1,798
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 2,363
2013 Animasyon Oyuncu 7.9 16,594
2012 Animasyon Oyuncu 8.5 33,397
2012 Animasyon Oyuncu 7.5 51,911
2011 Animasyon Oyuncu 9.0 130,812
1999 Animasyon Oyuncu 9.0 225,579
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024