Giriş Kayıt
Ravi Singh

Ravi Singh


Yapım Yöneticisi, Oyuncu, Yapımcı

Ravi Singh, yapım yöneticisi, oyuncu, yapımcı.

Saawariya (2007), Çiçekler Vadisi (2006), Apne (2007), Shahrukh Bola 'Khoobsurat Hai Tu'... And She Believed in It (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu
Yapım Yöneticisi
2.8 748
2016 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 114
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 4.8 509
2015 Yapımcı 4.7 92
2015 Dram Yapım Yöneticisi 2.9 16
2014 Gerilim Yapım Yöneticisi
Oyuncu
3.3 1,360
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 1,034
2007 Dram Yapım Yöneticisi 5.4 6,682
2007 Suç Yapım Yöneticisi 5.4 1,171
2007 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 1,904

Çiçekler Vadisi
2006 Macera Yapım Yöneticisi 7.1 1,661
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,793) Daredevil (2,648) Shameless (2,388) The Flash (2,033) Better Call Saul (1,987) Arrow (1,581) The Big Bang Theory (1,388) La Casa de Papel (1,046) Manifest (951) Black Mirror (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018