Giriş Kayıt
Madeleine McGraw

Madeleine McGraw (13)


Oyuncu

Madeleine Grace McGraw, 22 Aralık 2008 San Jose, California, ABD doğumlu oyuncu.

Siyah Telefon (2021), Outcast (2016), Secrets of Sulphur Springs (2021), The Harbinger (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Madeleine Grace McGraw
Doğum Tarihi: 22 Aralık 2008
Doğum Yeri: San Jose, California, ABD
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.52 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 3.7 1,233

Siyah Telefon
2021 13 Korku Oyuncu 6.9 134,450

Ailem Robotlara Karşı
2021 13 Animasyon Oyuncu 7.6 108,596
2021 Macera Oyuncu 7.8 1,332
2019 11 Dram Oyuncu 5.8 3,775

Oyuncak Hikayesi 4
2019 11 Animasyon Oyuncu 7.7 250,748

Lanetli Gözyaşları
2019 11 Korku Oyuncu 5.2 51,070

Ant-Man ve Wasp
2018 10 Aksiyon Oyuncu 7.0 401,465
2018 Dram Oyuncu 6.6 3,970

Pasifik Savaşı: İsyan
2018 10 Aksiyon Oyuncu 5.6 118,306

Arabalar 3
2017 9 Animasyon Oyuncu 6.7 101,324
2016 Dram Oyuncu 7.3 18,710

Keskin Nişancı
2014 6 Aksiyon Oyuncu 7.3 488,593
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 9,968
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022