Giriş Kayıt
Charlie Heaton

Charlie Heaton (24)


Oyuncu

Charlie Heaton, 06 Şubat 1994 Bridlington, East Riding of Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Karanlık Sır (2017), İçeride (2016), As You Are (2016), Rise of the Footsoldier Part II (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Şubat 1994
Doğum Yeri: Bridlington, East Riding of Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
Boyu: 1.73 m
8.0 (5 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeni Mutantlar
2019 Aksiyon Oyuncu    

Karanlık Sır
2017 23 Dram Oyuncu 6.6 13,724

İçeride
2016 22 Dram Oyuncu 4.7 10,307
2016 Dram Oyuncu 8.9 536,881
2016 22 Oyuncu 6.6 1,610
2015 21 Biyografi Oyuncu 5.3 1,118
2010 Suç Oyuncu 7.6 3,964
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,136
Dizi Altyazıları
Vikings (6,127) Supernatural (2,732) Titans (2,599) The Flash (2,098) Arrow (1,490) Doctor Who (1,434) The Gifted (1,354) Outlander (1,255) The Big Bang Theory (1,153) La Casa de Papel (1,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018