Giriş Kayıt
Gökhan Alkan

Gökhan Alkan


Oyuncu

Gökhan Alkan, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 4.0 100
2017 Dram Oyuncu 6.9 966
2016 Aşk Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 5.1 16
2014 Komedi Oyuncu 4.2 79
2011 Biyografi Oyuncu 6.6 12,714
Dizi Altyazıları
Shameless (3,369) The Sinner (2,349) Better Call Saul (2,135) A Discovery of Witches (1,602) Bodyguard (1,581) La Casa de Papel (1,386) Castle Rock (1,371) The 100 (1,286) Suits (1,122) Fear the Walking Dead (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018