Giriş Kayıt
Gökhan Alkan

Gökhan Alkan


Oyuncu

Gökhan Alkan, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 4.0 128
2017 Dram Oyuncu 6.7 1,065
2016 Aşk Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 5.1 20
2014 Komedi Oyuncu 4.3 83
2011 Biyografi Oyuncu 6.6 13,078
Dizi Altyazıları
Vikings (8,352) True Detective (6,067) The Punisher (3,974) Supernatural (3,301) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,286) The Blacklist (1,786) Outlander (1,603) Star Trek: Discovery (1,501) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019