Giriş Kayıt
Jonathan Bell

Jonathan Bell


Oyuncu

Jonathan Bell, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 7.0 45,589
2015 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.6 133
2014 Oyuncu 7.3 998

Çocukluk
2014 Dram Oyuncu 7.9 307,001
2013 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,554) Shameless (3,454) The First (2,813) Better Call Saul (2,613) Bodyguard (2,565) La Casa de Papel (1,609) The 100 (1,314) The Big Bang Theory (1,148) Take Two (1,138) Fear the Walking Dead (1,120)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018