Giriş Kayıt
Chris Clark

Chris Clark


Müzisyen

Chris Clark, müzisyen.

Daniel Isn't Real (2019), Lisey's Story (2021), Kiri (2018), Rellik (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Dram Müzik 5.8 5,826
2019 Korku Müzik 6.1 8,986
2018 Suç Müzik 6.7 2,643
2017 Suç Müzik 6.3 2,508
2015 Aksiyon Müzik 6.7 2,344
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022