Giriş Kayıt
Nathalie Dennes

Nathalie Dennes


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Nathalie Dennes, yapım yöneticisi, yapımcı.

Mustang (2015), Hayalet Hikayesi (2016), Ve Perde (2014), Tom Çiftlikte (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Yapım Yöneticisi 5.6 91

Hayalet Hikayesi
2016 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 27,892

Gelecek Günler
2016 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 9,408
2015 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 7,811
2015 Dram Yapımcı 5.6 52
2015 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 29,419

Cennet
2014 Dram Yapımcı 6.4 3,645

Ve Perde
2014 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 23,954

Tom Çiftlikte
2013 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 13,234
2013 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.5 2,711

Saldırı
2012 Dram Çeşitli 7.1 3,632

Şeytanın Ötesinde
2011 Dram Çeşitli 6.3 1,619
Dizi Altyazıları
Arrow (3,791) Vikings (2,505) The Flash (1,767) Supergirl (1,375) Doctor Who (1,015) Counterpart (872) La Casa de Papel (807) Supernatural (761) The Big Bang Theory (724) Friends (723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018