Giriş Kayıt
Juliette Lamet

Juliette Lamet


Oyuncu

Juliette Lamet, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Oyuncu 4.9 16
2016 Dram Oyuncu 5.6 942
2015 Komedi Oyuncu 5.7 3,198

Cennet
2014 Dram Oyuncu 6.4 3,710
2014 Dram Oyuncu 5.4 130
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,092) American Gods (2,044) The Flash (1,727) Arrow (1,691) The Blacklist (1,537) The Passage (1,410) Vikings (1,333) Supernatural (961) Star Trek: Discovery (928) Love, Death & Robots (926)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019