Giriş Kayıt
Miguel Ariel Sierra

Miguel Ariel Sierra


Oyuncu

Miguel Ariel Sierra, oyuncu.

The 33 (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pablo Escobar'ı Sevmek
2017 Biyografi Oyuncu 6.3 12,112
2017 Dram Oyuncu 7.9 9,344
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 31,652
2015 Biyografi Oyuncu 8.8 281,648
2013 Dram Oyuncu 5.3 82
2013 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 15
Dizi Altyazıları
True Detective (5,674) Shameless (4,175) Vikings (2,574) The Flash (2,302) Inside No. 9 (2,056) Project Blue Book (1,708) Star Trek: Discovery (1,674) Counterpart (1,652) Arrow (1,326) The Blacklist (1,321)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019