Giriş Kayıt
Prashant Singh

Prashant Singh


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Oyuncu

Prashant Singh, oyuncu yönetmeni, casting, oyuncu.

CityLights (2014), Pembe Çete (2014), Dharam Sankat Mein (2015), Daddy (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.3 1,332
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.1 1,059
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 1,787
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 4,057

Pembe Çete
2014 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 1,961
2014 Suç Oyuncu
Casting
7.6 3,604
2014 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.0 862
2013 Dram Casting 7.3 13,562
2013 Komedi Casting 5.4 685
2013 Macera Casting 8.2 55,520
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019