Giriş Kayıt
Victor Cordova

Victor Cordova


Müzisyen, Oyuncu

Victor Cordova, müzisyen, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Oyuncu 5.6 6,407
2013 Komedi Çeşitli 5.3 13,854
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 73,492

Yarışçı
2001 Aksiyon Müzik 4.6 37,035

Melek Gözler
2001 Dram Müzik 5.6 20,986

Çıtır Kızlar
2000 Komedi Müzik 5.6 99,240
Dizi Altyazıları
Arrow (4,015) Vikings (2,697) The Flash (1,813) Supergirl (1,433) Doctor Who (1,038) Counterpart (935) Supernatural (842) La Casa de Papel (834) The Big Bang Theory (798) Friends (790)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018