Giriş Kayıt
Nat Leone

Nat Leone


Oyuncu

Nat Leone, oyuncu.

Inside Scarlett (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 3.5 45
2017 Dram Oyuncu    
2017 Korku Oyuncu 2.8 495
2016 Komedi Oyuncu 5.4 34
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 6,524
2015 Aile Oyuncu 4.3 61
Dizi Altyazıları
Arrow (3,193) The Flash (2,586) Vikings (2,533) Doctor Who (1,575) Outlander (1,378) Supergirl (1,050) Supernatural (998) La Casa de Papel (959) Titans (925) The Big Bang Theory (895)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018