Giriş Kayıt
Richard Jones

Richard Jones


Oyuncu

Richard Jones, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Çeşitli 5.8 268
2018 Suç Oyuncu 5.1 1,002
2018 Komedi Oyuncu 5.2 23
2018 Dram Oyuncu 7.0 380
2016 Korku Oyuncu 5.3 4,322
2016 Biyografi Oyuncu 6.9 10,221

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi Oyuncu 6.4 17,678

Çılgın İhtiyar
2016 Komedi Çeşitli 5.9 94,605

Bitmeyen Kavga
2016 Dram Oyuncu 6.1 2,828

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu 6.5 235,840
2015 Biyografi Oyuncu 7.2 2,711
2014 Suç Oyuncu 7.2 3,031
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018