Giriş Kayıt
Ian Harding

Ian Harding


Oyuncu

Ian Harding, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uyuyana Kadar
2014 Dram Çeşitli 6.3 61,030
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 364,686
2013 Aksiyon Çeşitli 6.6 143,631
2011 Macera Çeşitli 7.5 276,314

Kurt Adam
2010 Dram Çeşitli 5.8 95,744
Dizi Altyazıları
Shameless (2,421) The Sinner (2,257) Better Call Saul (1,908) A Discovery of Witches (1,532) Bodyguard (1,474) Castle Rock (1,272) La Casa de Papel (1,244) The 100 (1,212) Suits (1,042) Fear the Walking Dead (996)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018