Giriş Kayıt
Ian Harding

Ian Harding


Oyuncu

Ian Harding, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uyuyana Kadar
2014 Dram Çeşitli 6.3 62,892
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 372,204
2013 Aksiyon Çeşitli 6.6 145,852
2011 Macera Çeşitli 7.5 280,170

Kurt Adam
2010 Dram Çeşitli 5.8 96,686
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,010) A Star Is Born (4,054) Suspiria (3,189) Ashes in the Snow (2,817) Keepers (2,302) First Man (1,681) Bohemian Rhapsody (1,626) Museo (1,301) Venom (1,180) Replicas (1,108)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,294) Vikings (5,019) The Big Bang Theory (1,814) Black Mirror (1,529) The Flash (1,419) The Blacklist (1,179) Outlander (1,178) Peaky Blinders (1,068) La casa de papel (1,060) Friends (1,003)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019