Giriş Kayıt
Ian Harding

Ian Harding


Oyuncu

Ian Harding, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uyuyana Kadar
2014 Dram Çeşitli 6.3 60,495
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 362,116
2013 Aksiyon Çeşitli 6.6 142,910
2011 Macera Çeşitli 7.5 275,010

Kurt Adam
2010 Dram Çeşitli 5.8 95,432
Dizi Altyazıları
The 100 (2,940) Castle Rock (2,375) La casa de papel (1,982) Better Call Saul (1,801) Vikings (1,091) The Sinner (1,054) Sharp Objects (1,020) Preacher (1,003) Westworld (895) Friends (886)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018