Giriş Kayıt
Jackson Tessmer

Jackson Tessmer


Oyuncu

Jackson Tessmer, oyuncu.

Birthday Boy (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Oyuncu 6.4 5

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Oyuncu 6.7 137,450
2016 Kısa Metraj 8.5 15
2015 Aile Oyuncu 4.8 171
2015 Gerilim Oyuncu 8.2 16
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019