Giriş Kayıt
Rayshaun Thompson

Rayshaun Thompson


Müzisyen, Müzisyen

Rayshaun Thompson, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Müzik    
2018 Dram Müzik 3.6 191

Suç/lu
2016 Aksiyon Müzik 6.3 49,518

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Müzik 6.3 192,864

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Müzik 7.7 344,344
2012 Aksiyon Müzik
Müzik
6.2 8
2012 Belgesel Müzik 7.5 3,206
Dizi Altyazıları
Vikings (5,787) Supernatural (2,608) Titans (2,502) The Flash (1,651) The Gifted (1,275) Doctor Who (1,197) The Big Bang Theory (1,032) Outlander (1,031) La Casa de Papel (992) Black Mirror (979)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018