Giriş Kayıt
Jen Guitreau

Jen Guitreau


Oyuncu

Jen Guitreau, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Çeşitli 6.1 141

Kabus Gecesi 3
2017 Korku Çeşitli 4.1 12,454
2016 Suç Oyuncu 5.5 1,228

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Oyuncu 6.1 89,071
2015 Korku Oyuncu 3.7 107
2015 Komedi Oyuncu 4.2 3,517
2014 Suç Oyuncu 6.8 11,308
2013 Belgesel Çeşitli 8.4 485
Film Altyazıları
Upgrade (11,489) Tag (6,280) Deadpool 2 (5,665) Avengers: Infinity War (3,022) Skyscraper (2,246) The Endless (2,175) Adrift (1,865) Bad Samaritan (729) Ah-ga-ssi (725) Ready Player One (520)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,962) Better Call Saul (1,968) The 100 (1,869) La casa de papel (1,837) Suits (1,413) Yellowstone (1,176) Friends (1,029) Vikings (1,027) Black Mirror (997) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018