Giriş Kayıt
Sharron Jones

Sharron Jones


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Sharron Jones, kostümcü, kostüm tasarımcısı, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Kostüm Tasarımcısı 3.0 305
2017 Korku Kostüm Tasarımcısı 2.8 254
2017 Korku Kostüm Tasarımcısı
Çeşitli
3.9 361
2017 Korku Kostüm Tasarımcısı 3.3 611
2016 Korku Sanat Bölümü
Çeşitli
3.7 492
2016 Korku Çeşitli 2.6 841
2016 Suç Çeşitli 3.9 710
2015 Korku Sanat Bölümü
Çeşitli
3.2 1,461
2015 Korku Kostüm Bölümü 3.4 496
2015 Korku Kostüm Bölümü 3.5 1,006
2014 Korku Sanat Yönetmeni
Kostüm Bölümü
4.8 285
2014 Korku Kostüm Bölümü 3.7 422
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,821) Supernatural (4,118) The Big Bang Theory (2,783) The Flash (2,457) Better Call Saul (2,076) Shameless (2,057) Arrow (1,827) A Discovery of Witches (1,454) Titans (1,358) La Casa de Papel (1,138)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018