Giriş Kayıt
Kentarô

Kentarô


Oyuncu

Kentarô, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Romantik Oyuncu 7.2 30
2018 Oyuncu 7.0 304
2018 Dram Oyuncu 6.4 69
2018 Dram Oyuncu 7.7 30
2018 Dram Oyuncu 6.7 107
2017 Oyuncu 6.7 37
2017 Dram Oyuncu 5.9 54
2017 Dram Oyuncu 6.3 82
2017 Komedi Oyuncu 6.9 474
2017 Dram Oyuncu 6.4 644
2016 Suç Oyuncu 7.4 32
2016 Komedi Oyuncu 7.9 2,171

Okul Merdivenleri
2015 Dram Oyuncu 7.8 35
2014 Dram Oyuncu 7.6 173
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019