Giriş Kayıt
Gajaraj

Gajaraj


Oyuncu

Gajaraj, oyuncu.

Ratsasan (2018), Mundaasupatti (2014), (2016) Kabali (2016), (2013) Onaayum Aattukkuttiyum (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 5.2 537
2018 Aksiyon Oyuncu 8.8 9,899
2017 Komedi Oyuncu 7.6 1,695
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 10,359
2014 Komedi Oyuncu 7.6 998
2013 Suç Oyuncu 8.2 1,795
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (66,388) Supernatural (3,163) Star Trek: Discovery (2,247) The Flash (2,209) Into the Badlands (1,658) Arrow (1,570) The Big Bang Theory (1,473) Vikings (1,298) American Gods (1,223) This Is Us (1,180)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019