Giriş Kayıt
Gigi Martone

Gigi Martone


Oyuncu

Gigi Martone, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Macera Oyuncu 5.7 376
1997 Komedi Oyuncu 7.3 2,205
1986 Oyuncu 6.5 708

Yaralı Yüz
1983 Suç Oyuncu 8.3 634,561
1980 Komedi Oyuncu 7.2 293
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,804) Suits (1,696) The Sinner (1,544) Shameless (1,465) La Casa de Papel (1,308) Fear the Walking Dead (1,292) Castle Rock (1,187) Bodyguard (1,176) Mayans M.C. (1,150) The 100 (1,056)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018