Giriş Kayıt
You-Young Lee

You-Young Lee


Oyuncu

You-Young Lee, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.7 13

Michigetda, Neottaeme!
2018 Romantik Oyuncu 8.0 9
2018 Dram Oyuncu 8.1 23
2017 Suç Oyuncu 5.6 36
2017 Oyuncu 8.5 123
2016 Dram Oyuncu 6.9 771
2014 Dram Oyuncu 6.6 17
Dizi Altyazıları
Shameless (3,346) Better Call Saul (3,168) Castle Rock (2,595) Bodyguard (2,350) The First (1,726) La Casa de Papel (1,195) The 100 (1,045) A Discovery of Witches (1,026) Take Two (928) The Big Bang Theory (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018