Giriş Kayıt
Carlos Lopez

Carlos Lopez


Oyuncu

Carlos Lopez, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aralık'ta
2018 Dram Oyuncu 7.5 11
2017 Dram Oyuncu 7.3 54

Demir Yumruk
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 12,807
2016 Dram Oyuncu 7.0 35
2014 Dram Oyuncu 9.4 47
Film Altyazıları
Us (10,255) Shazam! (6,230) Ying (3,213) Il primo re (2,795) The Professor (2,606) The Perfection (2,107) Maria (1,840) Rim of the World (1,737) Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles (1,616) Five Feet Apart (1,520)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (56,852) Chernobyl (55,852) The 100 (3,942) The Big Bang Theory (3,673) The Blacklist (2,358) Killing Eve (2,108) Vikings (1,831) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,764) Breaking Bad (1,447) Friends (1,349)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019