Giriş Kayıt
Danielle Rose Russell

Danielle Rose Russell (19)


Oyuncu

Danielle Rose Russell, 31 Ekim 1999 doğumlu oyuncu.

Legacies (2018), Pandemic (2016), (2017) Mucize (2017), (2015) Aloha (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ekim 1999
Burcu: Akrep
Boyu: 1.6 m
9.3 (3 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Oyuncu 7.5 6,173

Mucize
2017 18 Dram Oyuncu 8.0 105,211
2016 Dram Oyuncu 7.8 3,764
2016 17 Aksiyon Oyuncu 4.5 6,849
2015 16 Komedi Oyuncu 5.4 52,994

Kanunun Ötesinde
2014 15 Suç Oyuncu 6.5 103,512
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019