Giriş Kayıt
Brooke Mulkins

Brooke Mulkins


Kostümcü, Oyuncu, Kostüm Tasarımcısı

Brooke Mulkins, kostümcü, oyuncu, kostüm tasarımcısı.

The Toys That Made Us (2017), Literally, Right Before Aaron (2017), Open Marriage (2017), The Basement (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Kostüm Bölümü 6.1 203
2018 Korku Kostüm Bölümü 3.7 889
2018 Dram Kostüm Bölümü 5.3 48
2018 Komedi Kostüm Bölümü    
2017 Tarihi Kostüm Bölümü 8.4 3,208
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 2.6 619
2017 Komedi Kostüm Tasarımcısı
Oyuncu
3.3 1,927
2017 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.2 1,971
2017 Komedi Kostüm Bölümü 4.6 1,672
2017 Dram Kostüm Bölümü 6.3 307
2017 Gerilim Kostüm Bölümü 6.0 1,111
2017 Bilim-Kurgu Kostüm Tasarımcısı 3.8 240
2016 Gerilim Oyuncu
Kostüm Tasarımcısı
5.1 224
2016 Suç Çeşitli 4.9 440
2016 Kısa Metraj Kostüm Tasarımcısı 6.2 15
2015 Aile Kostüm Bölümü 5.4 449
2013 Aksiyon Kostüm Bölümü    
2012 Komedi Oyuncu 8.2 35,488
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (132,581) Into the Badlands (2,804) The Flash (2,055) American Gods (1,882) Supernatural (1,559) Arrow (1,541) Vikings (1,462) Star Trek: Discovery (1,266) This Is Us (1,165) The Big Bang Theory (1,016)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019