Giriş Kayıt
Eddie Holecko

Eddie Holecko


Özel Efekt, Oyuncu

Eddie Holecko, Özel efekt, oyuncu.

Alita: Savaş Meleği (2019), Alfa Kurt (2018), (2016) İntihar Timi: Gerçek Kötüler (2016), (2016) Karanlık Sular (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alita: Savaş Meleği
2019 Aksiyon Özel Efekt 7.6 76,819

Alfa Kurt
2018 Macera Özel Efekt 6.7 37,388

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Özel Efekt 5.2 115,378
2017 Macera Özel Efekt 3.4 44

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Özel Efekt 6.1 521,255

Karanlık Sular
2016 Dram Özel Efekt 6.3 104,782
2011 Game-Show Oyuncu 8.2 5,734
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,116) The Flash (2,223) This Is Us (2,163) Star Trek: Discovery (2,091) Vikings (1,245) The Blacklist (892) Arrow (875) American Gods (875) The OA (870) Love, Death & Robots (734)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019