Giriş Kayıt
Govind Menon

Govind Menon


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Govind Menon, müzisyen, müzisyen, oyuncu.

96 (2018), Solo (2017), North 24 Kaatham (2013), 100 Days of Love (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Müzik 8.9 9,073
2017 Aksiyon Oyuncu
Müzik
7.0 2,252
2016 Komedi Müzik 7.2 880
2015 Gerilim Müzik 3.8 38
2015 Komedi Müzik 6.6 1,406
2013 Macera Müzik 7.6 1,598
Film Altyazıları
Bohemian Rhapsody (6,129) The Girl in the Spider's Web (5,611) Hunter Killer (2,802) A Star Is Born (1,796) Bumblebee (1,656) Close (1,497) The Favourite (1,172) IO (1,109) Venom (1,107) First Man (982)
Dizi Altyazıları
True Detective (7,770) Vikings (6,226) The Punisher (2,770) Shameless (2,556) The Big Bang Theory (2,244) Supernatural (2,072) Outlander (2,008) Gotham (1,495) Arrow (1,352) Black Mirror (1,344)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019