Giriş Kayıt
Govind Menon

Govind Menon


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Govind Menon, müzisyen, müzisyen, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu
Müzik
7.1 2,036
2016 Komedi Müzik 7.2 827
2015 Gerilim Müzik 3.8 35
2015 Komedi Müzik 6.3 746
2013 Macera Müzik 7.5 1,076
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,231) Shameless (2,002) Fear the Walking Dead (1,691) Suits (1,464) Castle Rock (1,345) La Casa de Papel (1,215) Bodyguard (1,165) Mayans M.C. (1,046) The 100 (1,044) Vikings (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018