Giriş Kayıt
Tejaswi Madivada

Tejaswi Madivada


Oyuncu

Tejaswi Madivada, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu 5.2 452
2017 Komedi Oyuncu 6.1 16
2016 Komedi Oyuncu 9.4 15
2016 Dram Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 7.6 8,938
2015 Dram Oyuncu 5.4 316
2014 Oyuncu 5.6 125
2014 Romantik Oyuncu 6.7 47
2014 Komedi Oyuncu 8.2 5,988
2014 Aksiyon Oyuncu 5.3 333
2013 Komedi Oyuncu 7.6 3,836
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,568) Shameless (3,922) Bodyguard (2,287) Fear the Walking Dead (1,666) Castle Rock (1,645) Suits (1,407) The First (1,215) La Casa de Papel (1,132) The 100 (1,094) Mayans M.C. (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018