Giriş Kayıt
Tejaswi Madivada

Tejaswi Madivada


Oyuncu

Tejaswi Madivada, oyuncu.

Anukshanam (2014), Srimanthudu (2015), (2014) Manam (2014), (2013) Seethamma Vakitlo Sirimalle Chettu (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu 5.2 475
2017 Komedi Oyuncu 6.4 28
2016 Komedi Oyuncu 7.9 56
2016 Dram Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 7.6 9,204
2015 Dram Oyuncu 5.4 327
2014 Oyuncu 7.8 1,000
2014 Romantik Oyuncu 6.4 64
2014 Komedi Oyuncu 8.1 8,336
2014 Aksiyon Oyuncu 5.3 475
2013 Komedi Oyuncu 7.5 4,571
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018