Giriş Kayıt
Jon Davey

Jon Davey


Oyuncu, Kameraman

Jon Davey, oyuncu, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aile Oyuncu 7.3 9
2013 Macera Oyuncu 9.4 15,775
2012 Komedi Kameraman 5.9 13,023
2007 Dram Oyuncu 7.4 4,375
2005 Macera Oyuncu 8.7 178,670
Dizi Altyazıları
Vikings (9,992) Supernatural (4,160) Titans (2,331) The Gifted (1,495) The Big Bang Theory (1,328) La Casa de Papel (1,160) Manifest (1,111) Black Mirror (1,096) Peaky Blinders (1,012) Friends (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018