Giriş Kayıt
Jon Davey

Jon Davey


Oyuncu, Kameraman

Jon Davey, oyuncu, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aile Oyuncu    
2013 Macera Oyuncu 9.4 12,569
2012 Komedi Kameraman 5.9 12,845
2007 Dram Oyuncu 7.4 4,308
2005 Macera Oyuncu 8.7 175,920
Film Altyazıları
Ant-Man and the Wasp (3,830) Apostle (3,722) The Meg (3,308) Destination Wedding (1,346) The Spy Who Dumped Me (1,264) Deadpool 2 (1,196) UFO (1,167) 22 July (1,164) The Equalizer 2 (972) Skyscraper (967)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018