Giriş Kayıt
Iván Steinhardt

Iván Steinhardt


Oyuncu

Iván Steinhardt, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 4.4 332
2018 Biyografi Oyuncu 6.5 17,984
2018 Suç Oyuncu 5.2 17
2017 Aksiyon Oyuncu 4.6 214
2017 Oyuncu 6.9 45

Saygın Vatandaş
2016 Dram Oyuncu 7.5 6,618
2015 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 475
2014 Dram Oyuncu 5.1 684
Dizi Altyazıları
True Detective (6,750) Vikings (3,395) Shameless (2,734) Gotham (2,288) Shooter (1,942) The Umbrella Academy (1,824) Inside No. 9 (1,678) Doom Patrol (1,458) Star Trek: Discovery (1,374) The Big Bang Theory (1,193)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019