Giriş Kayıt
Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy (22)


Oyuncu

Anya Josephine Marie Taylor-Joy, 16 Nisan 1996 Miami, Florida, ABD doğumlu oyuncu.

Parçalanmış (2016), The VVitch: A New-England Folktale (2015), Morgan (2016), Glass (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Anya Josephine Marie Taylor-Joy
Doğum Tarihi: 16 Nisan 1996
Doğum Yeri: Miami, Florida, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.73 m
8.7 (29 Oy)
  • Currently 174.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeni Mutantlar
2019 Aksiyon Oyuncu    
2019 Dram Oyuncu 7.2 22,521
2017 21 Dram Oyuncu 6.7 22,094

Karanlık Sır
2017 21 Dram Oyuncu 6.6 14,470

Parçalanmış
2016 20 Korku Oyuncu 7.3 316,912
2016 20 Biyografi Oyuncu 5.8 5,164
2016 20 Korku Oyuncu 5.8 34,175
2015 19 Korku Oyuncu 6.8 145,661
2014 18 Aksiyon Oyuncu 3.9 390

Vampir Akademisi
2014 18 Aksiyon Oyuncu 5.5 48,550
2013 Macera Oyuncu 6.7 9,935
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 247
1991 News Oyuncu 6.6 201
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019