Giriş Kayıt
Marissa Rose Gordon

Marissa Rose Gordon


Casting, Oyuncu

Marissa Rose Gordon, casting, oyuncu.

High Strung (2016), Staten Island Summer (2015), Complete Unknown (2016), Ordinary World (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Casting 5.6 729
2016 Dram Oyuncu 6.5 3,721
2016 Komedi Casting 5.5 2,342
2016 Dram Casting 5.4 4,759
2016 Dram Casting 6.5 6,914
2015 Komedi Oyuncu 6.0 403
2015 Dram Oyuncu 6.2 3,426
2015 Komedi Casting 5.6 5,709
2011 Komedi Casting 7.6 1,113
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,203) The Sinner (2,003) Castle Rock (1,328) La Casa de Papel (1,320) Shameless (1,273) A Discovery of Witches (1,234) Suits (1,191) Bodyguard (1,169) The 100 (1,146) Fear the Walking Dead (909)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018