Giriş Kayıt
Roger Fires

Roger Fires


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Roger Fires, sanat yönetmeni, sanat bölümü.

Deadpool 2 (2018), Colossal (2016), Timeless (2016), The Layover (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.8 347,619
2017 Komedi Sanat Yönetmeni 4.7 9,532

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 194,735
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.2 48,820
2016 Gizem Sanat Yönetmeni 7.2 6,130
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.7 29,221
2016 Komedi Sanat Yönetmeni 7.3 4,650
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.5 1,539
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.3 3,208
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.8 2,333

Denizci 4: Beklenmedik Hedef
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.2 2,994
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.9 52,316

Grinin Elli Tonu
2015 Dram Sanat Bölümü 4.1 274,512
2014 Korku Sanat Bölümü 4.8 5,258
2014 Fantastik Sanat Bölümü 3.3 4,217
2010 Aile Sanat Bölümü 8.0 1,788

Doğaüstü
2005 Dram Sanat Bölümü 8.5 345,797
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019