Giriş Kayıt
Jordan Gagne

Jordan Gagne


Müzisyen, Müzisyen

Jordan Gagne, müzisyen, müzisyen.

Altered Carbon (2018), Uzay Yolu: Keşif (2017), Bull (2016), The Returned (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Müzik 7.6 5,930
2018 Suç Müzik 8.0 7,003
2018 Aksiyon Müzik 8.2 98,090
2018 Suç Müzik 8.0 7,295
2018 Müzik 8.2 23

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Müzik 7.4 64,071
2017 Suç Müzik 7.8 5,955
2017 Dram Müzik 6.9 3,292
2017 Dram Müzik    
2016 Dram Müzik 6.7 3,944
2016 Komedi Müzik 6.9 11,235
2016 Gizem Müzik 6.8 3,839
2016 Suç Müzik 8.6 96,572
2016 Suç Müzik 5.7 21
2016 Suç Müzik 7.0 8,869
2016 Dram Müzik    
2015 Kısa Metraj Müzik 5.3 44

Firavun Tut
2015 Biyografi Müzik 7.2 7,182
2015 Suç Müzik 7.3 7,565
2015 Dram Müzik 7.1 10,885
2015 Suç Müzik 7.2 2,315
2015 Suç Müzik 5.5 9,469
2015 Aksiyon Müzik 7.1 6,751
2014 Dram Müzik 4.8 759
2014 Dram Müzik 7.8 7,150
2014 Dram Müzik 6.6 22,462
2014 Suç Müzik 9.0 265,797
2014 Suç Müzik 8.2 29,688
2013 Dram Müzik 6.8 9,184
2013 Bilim-Kurgu Müzik 2.8 164
2011 Dram Müzik 7.0 6,797
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,056) American Gods (2,029) The Flash (1,679) Arrow (1,671) The Blacklist (1,526) The Passage (1,407) Vikings (1,314) Supernatural (916) Love, Death & Robots (914) The Big Bang Theory (779)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019